ETR | CooSpace | Webmail | Telefonkönyv | PEAC Magyar English Fittségi Kalkulátor
 
 
 
 
 
 
 
 
  • TTK Vargha-Domján Díszterem
  • TTK csarnok
  • Orfű
  • TTK csarnok
  • Fordan Center

Tájfutás

Tájékozódási futás MEFOB 2015. 

Sprint:
- Kovács Filoména 2.hely
- Becze Rita 4.hely
- Péley Domokos 18.hely
Váltó:
- a fiúk nagyon szoros versenyben pont lecsúsztak (1 mp) a dobogóról; Baumholczer Máté fantasztikusat futott, a legjobbat aznap a mezőnyben
- a lányok a 6.helyet szerezték meg
Normál:
- Kovács Filoména 2.hely
- Becze Rita 4.hely
- Ágotha Dávid 20.hely
(Baumholczer Máté sérülés miatt nem tudott elindulni ezen a távon, pedig nagy esélyei lettek volna jó helyezésre.)Tájfutó MEFOB 2014. Zalaegerszeg

Baumholczer Máté II. hely
 Tájfutó MEFOB 2013. Ásotthalom

Az idei Egyetemi Bajnokságot Ásotthalmon, az Alföldön rendezték meg. 9-en indultunk szombat reggel egy kisbusszal a megmérettetések felé. Az első perctől remek volt a hangulat.

Az első napi szám a váltó verseny volt, ami az ünnepélyes megnyitó után, délben kezdődött. 1 női- és 2 férfiváltó képviselte a PTE-t. A rendezők látványos és színvonalas versenyt csináltak.

A férfiaknál Péley Domokos szenzációsat futott, így már az első váltás után az élen állt a PTE. Turcsán Gábor ment ki másodikként. Magabiztos futással hozta a váltót a várt helyre, amit Baumholczer Máté a tőle megszokott remek versenyzéssel meg is tartott.

Christina Maria Casin, norvég orvosis hallgató rajtolt el elsőként a nőknél. Jól vette a kihívásokat, utólagos beszámolója alapján egy kis hibája volt az elején, de utána fel tudta venni a ritmust, így elsőként váltottunk. Én mentem ki második futóként. Volt egy nagyobb hibám, de egyébként lendületes és jó pontfogásaim voltak és ez így együtt elég volt arra, hogy tartsam a jó helyezésünket. Péley Dorottya egy hasonlóan stabil idejű futással teljesítette a pályát. Így a fiúkkal együtt újra befutottunk: a PTE egyértelműen győzedelmeskedett aznap!

Másnap a normáltáv napja volt. Ez már egyéni szám, a versenyzők különböző időkben rajtolnak. Hosszú pályák, meleg… volt kihívás aznap is! Voltak csendes vágyaink, hogy milyen jó lenne megnyerni itt is mindent, a férfi és a női pályát is, de azon, hogy ez tényleg sikerült, számunkra is kellemes meglepetés volt! Péley Dorottya a nőknél, Baumholczer Máté pedig a férfiaknál állhatott meggyőző futásával a dobogó legtetejére!

Csodás és sikeres hétvégét tudhatunk a hátunk mögött

Csapatvezető: Kovács Filoména

MEFOB

 
 

Sporttudományi képzés fejlesztése a Dunántúlon
TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV-2013—0012

  
Pécsi Tudományegyetem
Oktatási Igazgatóság
Sportiroda
H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
+36-72/ 501-500/12770